Kompozitne Fasete

Kompozitne fasete su neretko najbolje i najisplativije rešenje kako bi se dobio osmeh koji izgleda savršeno. Ako imate krive zube ili im je potrebno brušenje, bušenje i slično, onda su fasete svakako bolji izbor od izbeljivanja zuba.

Sa fasetama, ne samo da dobijate biserno belu boju zuba, već možete uticati i na to kakav će biti njihov položaj i izgled. Ukoliko imate male i sitne zube, a želite da vam zubi izgledaju krupno i lepo, onda su fasete pravi izbor za vas.

Kompozitne fasete se efikasno upotrebljavaju u situacijama kada imate okrnjene zube ili imate veliki razmak između zuba. Postavljanjem faseta se razmak u potpunosti neutrališe.

Osim kompozitnih, postoje i keramičke fasete, ali je njihova izrada dugotrajnija i osetno skuplja. Kompozitne fasete se suštinski mogu naneti u jednoj poseti stomatologu jer se kompozit direktno nanosi na zub i time je proces završen.

Često se kompozitne fasete rade bez dodatnog brušenja, već je samo bitna stručnost i mirna ruka stomatologa koji ih radi. U našem timu se nalaze stručnjaci koji iza sebe imaju višegodišnje iskustvo u obavljanju ove vrste tretmana.

Budite sigurni da ćete uz MND Dental dobiti osmeh koji ste oduvek sanjali!

Kompozitnim fasetama do holivudskog osmeha iz snova

Kontaktirajte nas i zakažite pregled, a nama prepustite sve ostalo

Zakažite Vaš termin