Invisalign Folije

invisalign folije

Invisalign folije predstavljaju najmoderniju tehnologiju za ispravljanje zuba. Ova tehnološki najnaprednija ortodontska pomagala su skoro potpuno nevidljiva što ih čini najtraženijim proizvodom među našim pacijentima.

Međutim, njihova superiornost ne leži samo u činjenici da su providne, već i u neverovatnoj brzini ispravljanja zuba. Ove folije se po narudžbini izrađuju u Sjedinjenim Američkim Državama.

slike osmeha pre i posle nosenja invisalign folija
Kao što možete primetiti, Invisalign folije mogu brzo i efikasno da isprave zube i donesu Holivudski osmeh.

Ali mi ne bismo bili to što jesmo da našim klijentima ne nudimo samo najbolje i najnovije iz sveta stomatologije i ortodoncije. Zato, kod nas možete poručiti Invisalign folije koje će učiniti da dođete do svog osmeha iz snova.

Invisalign tretman je namenjen svim osobama koje žele da isprave svoje zube ili loš zagrižaj stavljajući akcenat na očuvanju prirodnosti osmeha i zuba. Najveće prednosti Invize su:

  • Diskretnost – praktično su nevidljive i većina ljudi neće ni primetiti da ih nosite.
  • Fleksibilnost u nošenju – Možete ih skinuti i stavljati kad god želite.
  • Brzi rezultati – Prvi rezultati se mogu videti već posle 2 nedelje.

Koje sve probleme može da reši Invisalign? 

Za razliku od mnogih alignera na našem tržištu koji pomeraju samo prednje zube,  Invisalign može da reši mnoge probleme kao što su:

Ukoliko želite da proverite da li ste kandidat za Invisalign folije, onda uradite Invisalign test samoprocene.

Šta možete da očekujete na pregledu? 

Kada dođete u našu ordinaciju u Beogradu sa željom da ispravite zube Invisalign folijama prvo se odrađuje kreiranje 3D modela usta i zuba. Tu 3D sliku koristimo zajedno sa fotografijama lica, profila i zuba kako bismo napravili plan pomeranja zuba.  

Tokom pregleda ortodont analizira stanje vaših zuba i snimaka koje ste prethodno uradili. Obično se traži da pacijent dođe na pregled sa ortopan snimkom i profilnim teleradiogramom, a sa razvojem programa kompanije Align može da se ubaci i 3D snimak (CBCT). 

Prilikom konsultacije, stomatolog će vas informisati da li će vaš plan terapije uključivati postavljanje „attachmenta“ tj. providnih dugmića koji se kače na zube.

Zatim stomatolog pristupa Clincheck-u i pravi plan terapije za pacijenta. Clincheck je suštinski 3D animacija koja vam dozvoljava da vidite na koji način će se vaši zubi pomerati tokom tretmana i kako će izgledati krajnji ishod.

Na sledećoj konsultaciji doktor prezentuje plan terapije pacijentu i ako se pacijent složi sa predloženim planom, stomatolog potvrđuje izradu Invisalign alignera koji za nekih 20 do 30 dana stižu u ordinaciju iz Sjedinjenih Američkih Država. 

Kada folije stignu u ordinaciju pacijentu se postavljaju attachmenti i proverava kako stoji prvi aligner (folija). Daju mu se uputstva o nošenju i održavanju higijene i zakazuje se sledeći kontrolni pregled.

Stvari na koje treba obratiti pažnju

Nisu svi aligneri isti. Verovatno ste se susreli sa providnim folijama koje tvrde da su kao Invisalign, ali znatno jeftiniji. Ovakve folije, iako fizički možda izgledaju kao Invisalign folije, ne mogu se meriti sa originalom.

Invisalign folije su napravljene od specijalnog i patentiranog SmartTrack materijala koji omogućava neverovatnu udobnost pri nošenju i lako skidanje i postavljanje sa zuba.

Uz to, sam proces terapije se razlikuje jer je kod Invisaligna sve na mnogo višem i tehnološki naprednom nivou.

Invisalign folije može prepisati samo stomatolog koji ima licencu odobrene od Invisalign kompanije. Mi se možemo pohvaliti da smo jedna od retkih ordinacija u Srbiji i Beogradu koja ima ovu licencu.

Proverite ko je u vašem gradu licenciran stomatolog, po mogućstvu ortodont pošto ta specijalizacija omogućava da doktor reši i najzahtevnije slučajeve. To možete proveriti na: invisalign.eu/find-a-doctor

Ukoliko tražite stomatologa za Invisaling u Beogradu, tu možete videti da je upravo naša Dr Nataša Mratinković licencirana za pružanje Invisalign tretmana.

Cena Invisalign folija i mogućnosti plaćanja

Jedno od glavnih pitanja koje dobijamo jeste „koja je cena invisalign folija?“. Na ovo pitanje nije lako odgovoriti jer kao i većina kompleksnih procedura, cena zavisi od više faktora.

Jedan od faktora jeste težina slučaja, odnosno koliki je stepen iskrivljenosti kako zuba tako i zagrižaja. Samim tim, krajnja cena folija se utvrđuje nakon specijalističkog pregleda čija je cena 3.000 dinara.

Ukoliko osim pregleda želite da dobijete i detaljan plan terapije sa prognozama dužine trajanja terapije i broja folija, onda je potrebno izdvojiti 60.000 dinara.

Ukupna cena Invisalign folija tretmana se određuje nakon pregleda i kreće se između 1500€ i 5000€.

Samim tim, MND Dental ordinacija je u saradnji sa Raiffeisen bankom omogućila plaćanje na rate. Za Invisalign tretman omogućeno je odloženo plaćanje na 2, 3 ili čak 5 godina.

Dođite lako do holivudskog osmeha iz snova

Tvoj novi osmeh te čeka. Načini prvi korak do njega uz Invisalign folije.

Zakažite Vaš termin