👨‍🎓 U toku je popust od 15% na sve vrste Fiksnih proteza za sve studente 👨‍🎓

Invisalign Folije

invisalign folije

Invisalign folije predstavljaju najmoderniju tehnologiju za ispravljanje zuba. Ova tehnološki najnaprednija ortodontska pomagala su skoro potpuno nevidljiva što ih čini najtraženijim proizvodom među našim pacijentima.

Međutim, njihova superiornost ne leži samo u činjenici da su providne, već i u neverovatnoj brzini ispravljanja zuba. Ove folije se po narudžbini izrađuju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ali mi ne bismo bili to što jesmo da našim klijentima ne nudimo samo najbolje i najnovije iz sveta stomatologije i ortodoncije. Zato, kod nas možete poručiti Invisalign folije koje će učiniti da dođete do svog osmeha iz snova.

Kada se pošalje snimak vilica (snimci i fotografije vaših zuba), sa Invisalign platforme nam stiže “Clin Check”, tj. plan za ispravljanje zuba na osnovu kojeg se prave folije ‘’po Vašoj meri’’.

Invisalign folije može prepisati samo stomatolog koji ima licencu odobrene od Invisalign kompanije. Mi se možemo pohvaliti da smo jedna od retkih ordinacija u Srbiji koja ima ovu licencu.

Dođite lako do holivudskog osmeha iz snova

Tvoj novi osmeh te čeka. Načini prvi korak do njega uz Invisalign folije.

Zakažite Vaš termin