O nama

Naš tim

Upoznajte naš tim stručnjaka

Znamo koliko teško može biti pronaći dobrog i pouzdanog stomatologa. U našoj ordinaciji se ponosimo što pravimo prelepe i zdrave osmehe našim pacijentima. U nastavku se upoznajte sa članovima našeg tima.

Specijalista Ortodoncije

Dr Nataša Mratinković

Posle stečenog osnovnog i srednjeg obrazovanja, 1992. godine upisuje osnovne studije stomatologije, a zvanje Dr Stomatologije stiče 1999. godine. Specijalističke studije iz oblasti ortopedije vilica završava 2004.

Godine 2010. otvara specijalističku ortodontsku ordinaciju i dodatno se usavršava u oblasti estetske stomatologije. Pacijenti od tada prepoznaju ordinaciju po vinirima koje ona dizajnira.

Od 2015. godine kreće sa digitalnom stomatologijom u ordinaciji uvodeći Cerec Cad Cam sistem. U 2021., dobija sertifikat za Invisalign i jedina u Srbiji uvodi Itero intraoralni skener. Član je stomatološke komore i Udruženja Ortodonata Srbije.

Završila je brojne edukacije poput Alexander discipline – dr Aleksander Wick, Lumineers, Modern functional orthodontics, Implant akademija – Tajne All-On-4

Dr Nataša je pored toga Myobrace provider i klinički edukator za Myobrace, a od 2021. godine Invisalign provider.

Specijalista Ortopedije Vilica

Dr Jelena Ilić

Diplomirala na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2015. U ordinaciji MND Dental je od 2016 godine.
Još na fakultetu najveću pažnju joj privlači oblast ortopedija vilica i 2019. godine upisuje specijalizaciju iz te oblasti i završava sa najvišom ocenom. Posebno interesovanje pokazuje za prevenciju ortodontskih problema Myobrace aparatima.

Sertifikovani je Myobrace doktor, jer smatra da je preventiva i pravilan rast dece od izuzetnog značaja. Učesnik mnogih kongresa iz oblasti ortopedije vilica kao i drugih grana stomatologije u zemlji i svetu. Posebno edukovana u izvijanju žice u standardnoj i Edgwise tehnici. Član Stomatološke Komore i Udruženja Ortodonta Srbije.

Stomatološka Sestra

Aleksandra Đurić

Srednja Medicinska škola Doboj, smer zubno-stomatološki tehničar završena 2018. godine

Stomatološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, osnovne strukovne studije zubni tehničar – protetičar uspešno završila 2021. godine.

Doktor Stomatologije

Dr Milan Mratinković

Diplomirao 2001. godine na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Volontirao na Vojnomedicinskoj Akademiji (VMA) do 2002. godine, a posle toga počinje sa radom u privatnoj praksi i tu se dodatno edukuje u oblasti parodontologije i protetike na implantima.

Posebno interesovanje mu je digitalna stomatologija i rad na Cerec sistemu. Učesnik u mnogobrojnim kongresima, posebno u Competence in Esthetic by Ivoclar Vivadent.

Stomatološka Sestra

Ivana Antić

Završila Srednju Zubotehničku školu 2007. godine na smeru stomatološka sestra.

Specijalizaciju za inženjera menadžmenta završava 2013. na odseku Beogradska politehnika.

Oralni Hirurg

Dr Vanja Petković

Dr Vanja Petković je rođena u Sarajevu gde je završila osnovnu školu, a potom i  Gimnaziju u Trebinju. Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu završila je 2007. godine. Na istom fakultetu završava i specijalističke studije iz oralne hirurgije 2019. godine. Uspešno završila niz osnovnih i naprednih kurseva iz oralne implantologije. U ordinaciji MND dental radi od 2017. godine.

Menadžer Ordinacije

Milica Trifunović

Završila Srednju Medicinsku školu u Požarevcu na smeru zubni protetičar, 2018. godine.
Potom upisuje Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija u Beogradu na smeru strukovni zubni protetičar i završava je 2022. godine.

Kao menadžer ordinacije, zajedno sa dentalnim asistentom, zadužena je da omogući termin i pripremi pacijenta za dolazak u ordinaciju, kao i da pruži sve potrebne informacije (snimci, uputi i slično) kako bi doktor što lakše postavio pravu dijagnozu.

Da li Vas zanima naša polisa osiguranja?

MND Dental ima saradnju sa Wiener Stadtische, Uniqa i Generali Osiguranjem. Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.