O nama - Hollywood Smile - Specijalistička ordinacija u Beogradu

O nama

Specijalistička ordinacija MND Dental osnovana je 2010. godine kao naslednik opšte stomatološke ordinacije „Dr Đuric“, inače otvorene još 1992, jedne od prvih privatnih te vrste u Beogradu. Posebno smo prepoznatljivi u oblasti Ortopedije vilica.

Preko dve hiljade stalnih pacijenata ukazalo nam je i ukazuje poverenje. U ordinaciji MND Dental pored standardnih usluga lečenja zuba, akcenat je stavljen na estetsku stomatologiju gde se, između ostalog, izdvajaju veneers (ljuspice) bez preparacije.

Takođe, sad vec kao standardnu uslugu, nudimo i implante svetski najpoznatijih proizvođača, kao što su Nobel i Straumann.


MND DENTAL TIM

Dr Nataša Mratinković

Orthodontics Specialist

Vlasnik ordinacije i specijalista ortopedije vilica. Licencirani doktor za eClinger, Alexander discipline, Lumineers, Myofunctional treiners i Easy ligual orthodontics.


Dr Sunčica Milekić

Doktor stomatologije

Završila Stomatološki fakultet univerziteta u Beogradu 2011 godine. Odmah po diplomiranju postaje član MND Dental tima. Najviše pažnje usmerila je ka endodonciji, restaurativnoj stomatologiji i estetskoj stomatologiji. Posebno iskustvo ima u radu sa decom ,što pokazuje veliki broj naših najmlađih pacijenata.Profesionalno se usavršava u oblasti dentalne fotografije.

Dr Jelena Ilić

Doktor stomatologije

Diplomirala na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2015. U ordinaciji MND Dental od 2016 godine. Posebno interesovanje pokazuje za oblast ortodoncije, kao i za prevenciju ortodontskih problema Myobrace aparatima.
Znanje iz oblasti estetske stomatologije i protetike stekla na kongresima u zemlji i inostranstvu. Pored rada u ordinaciji, trenutno na Stomatoloskom fakultetu u Beogradu je na specijalistickim studijama iz oblasti ortopedije vilica.


Sertifikacije

eClinger sistem

-

Sistem ispravljanja zuba folijama veoma pogodan za manja estetska pomeranja

Alexander discipline

by R.G.Wick Alexander

Poseban sistem fiksnih aparata koji je dizajnirao drAleksandar Wick, kojim se dobija prepoznatljiv osmeh.

Easy Lingual Ortodontics

by Vittorio Cacciafesta

Sistem 2D bravica za manje nepravilnosti i brze efekte.


Lumineers, Temporomandibular disorders

by prof.Jeffrey P. Okeson

Trenutno najpopularnija minimalnoinvazivna metoda poznata pod nazivom Smilemakeover ili Hollywood smile. Sve estetske nepravilnostioblika i boje zuba mozete sa njima da ispravite.

Edgwise appliance

by prof.S.W.Rosenstein

Adhuc noster ius eu, eros zril causae nam at, adhuc deseruisse conclusionemque eu mel.

CCO Sistem

by GAC Dentsply

Sistem samoligirajućih bravica. Trenutno najpouzdaniji i dobitnik više nagrada. Ima izuzetnu estetiku, čvrstoću i mogućnosti. Terapija ovim bravicama je brza i manje bolna.