❄️🎄⛄🎅🏼 Novogodišnji Popust do 30% - Saznaj više ovde ❄️🎄⛄🎅🏼

19

Dana

19

Sati

26

Minuta

Plaćanje stomatoloških usluga na rate!

07. 10. 2023.
5 minut(a)
koncept plaćanje stomatoloških usluga na rate

Vaše oralno zdravlje i predivan osmeh su nam uvek na prvom mestu, i zato želimo da vam olakšamo pristup najboljim stomatološkim tretmanima. 

Kako bi svim pacijentima bile dostupne naše usluge, u saradnji sa Raiffeisen bankom, ponosno vam predstavljamo mogućnost plaćanja na rate za širok spektar naših stomatoloških tretmana.

Izbegnite finansijski stres i fokusirajte se prvenstveno na vaše zdravlje, a potom i na sjajan izgled koji će vam pružiti samopouzdanje i osećaj zadovoljstva.

Fiksna proteza na rate, popularne Invisalign folije, zubni implanti i mnogi drugi tetmani na odloženo plaćanje imaju za cilj da savršen Hollywood smile bude dostupan baš svima.

U nastavku saznajte kako funkcioniše odloženo plaćanje u našoj stomatološkoj ordinaciji i za koje tretmane je najbolje iskoristiti tu opciju.

slikoviti prikaz plaćanja na rate

Kako funkcioniše plaćanje na rate u MND Dental-u? 

Kada govorimo o plaćanju na rate u MND Dental stomatološkoj ordinaciji, želimo da vam olakšamo put ka savršenom osmehu. 

Naša saradnja sa Raiffeisen bankom omogućava vam fleksibilnost i komfor pri plaćanju stomatoloških tretmana i evo kako ono funkcioniše:

1. Tretmani u iznosu od 5.000 do 15.000 dinara

Možete ih podeliti na 3 mesečne rate. Ova opcija je idealna za manje tretmane, kao što su čišćenje kamenca i poliranje zuba.

2. Tretmani u iznosu od 15.001 do 30.000 dinara

Imate opciju da ih podelite na 6 mesečnih rata. Ovo je odlično ukoliko se odlučite za izbeljivanje zuba na rate, kompozitne fasete ili keramičke fasete (vinire).

3. Tretmani u iznosu većem od 30.001 dinara

Omogućili smo vam plaćanje na čak 12 mesečnih rata

Ova opcija vam pruža priliku da izaberete i kompleksne tretmane kao što su fiksne proteze, zubni implantati, luminire ili Myobrace terapiju za decu.

Fiksna proteza na rate? Da, moguće je!

Fiksna proteza je ortodontski aparat koji se koristi za ispravljanje nepravilnog položaja zuba. 

Fiksne proteze imaju takozvane bravice koje se zatežu i opuštaju po potrebi, a oko njih se nalaze elastične gumice sa različitim nivoima elastičnosti pomoću kojih stomatolog utiče na pomeranje zuba.

Postoje 3 vrste fiksnih proteza, a to su:

  • Metalna fiksna proteza
  • Samoligirajuća fiksna proteza
  • Lingvalna fiksna proteza

Sve proteze imaju istu ulogu, a to je da vaše zube vrate u pravilan položaj.

Pored toga što su funkcionalne i zaista vraćaju zube na mesta na kojima treba da budu, one su takođe i trend među mladima pa se sve više njih odlučuje na ovaj vid ispravljanja zuba jer proteze postaju njihov modni detalj.

Zbog toga smo odlučili da mlađim populacijama kao što su studenti, ali i roditeljima čijoj je deci ona potrebna omogućimo plaćanje fiksne proteze na rate.

Naravno, plaćanje na rate se ne odnosi samo na fiksne proteze. U MND Dental-u, nudimo vam fleksibilne opcije plaćanja za različite tretmane, uključujući i vinire na rate, zubne implantate i Invisalign folije. 

Specijalne Invisalign opcije plaćanja!

Za pacijente koji ne žele vidljive proteze na svojim zubima, a potrebno im je ispravljanje zuba, Invisalign je definitivno opcija broj jedan.

Invisalign je najnapredniji način za ispravljanje zuba, umesto nošenja veoma uočljivih proteza koje imaju ograničenja u jelu i zahtevne su što se tiče oralne higijene.

Ovo su ustvari providne folije za ispravljanje zuba koje su namenjene svim uzrastima i daju efekat fiksne proteze, češće i u kraćem vremenskom roku.

Pravljene su individualno za svakog korisnika, što znači da nema neugodnosti, nema bola u zubima, a uz njih je oralna higijena veoma laka, jer ih možete skloniti bilo kada. 

Postoji nekoliko tipova invisalign folija, a to su:

  • Invisalign Express
  • Invisalign Lite
  • Invisalign Full Comprehensive
  • Invisalign Teen

Takođe je važno naglasiti da ove nevidljive folije za zube mogu izraditi samo licencirani stomatolozi u kliničkim uslovima kako bi pružili pacijentima najbolje rezultate, što se naravno odražava i na njihovu cenu.

prozirne invisalign folije

Prosečna cena Invisalign folija u Srbiji se kreće od 1500€, za express terapiju, do 5000€ za full comprehensive i upravo zato MND dental pruža svojim klijentima plaćanje na rate kao mogućnost.

Cena Invisalign folija varira u zavisnosti od složenosti slučaja i razumemo da je ovaj vid ulepšavanja osmeha velika investicija pa smo zato posebno prilagodili opcije plaćanja na rate za Invisalign.

Kada je u pitanju plaćanje na rate za Invisalign folije, imate fleksibilne opcije plaćanja na 2, 3 ili 5 godina.

Sa ovim opcijama, ne morate da čekate da rešite svoje stomatološke probleme zbog briga o finansijama. Problem će te rešiti diskretno i za sva vremena, jer za razliku od fiksnih proteza, stopa ponovnog iskrivljenja zuba nakon Invisalign tretmana je manja od 1%.

Reč, dve za kraj

Vaš osmeh je vredan svakog truda i ulaganja, i mi smo tu da naše profesionalne stomatološke tretmane učinimo dostupnim svima. 

Nema više razloga za odlaganje tretmana zbog finansijskih briga. Sada možete ostvariti svoj san o savršenom osmehu uz naše povoljne uslove odloženog plaćanja.

Ukoliko želite da saznate više o cenama tretmana i uslovima za plaćanje na rate, pozovite nas i mi ćemo rado odgovoriti.

Srodni članci

Vađenje živca iz zuba – Cena, postupak i iskustva
01. 12. 2023.
koncept slika koja prikazuje rast cena stomatoloskih usluga u 2024 godini
Kakve će biti cene stomatoloških usluga u 2024?
15. 11. 2023.
zubne krunice sa minijaturnim krunicama na sebi
Krunice za Zube – Cene i Vrste
06. 11. 2023.
Trendovi sa društvenih mreža koji mogu da unište vaše zube
05. 07. 2023.
koncept privatnog zdravstvenog osiguranja u stomatologiji
Privatno Zdravstveno Osiguranje u Stomatologiji
11. 05. 2023.

MND Dental tim

Znamo koliko teško može biti pronaći dobrog i pouzdanog stomatologa. U našoj ordinaciji se ponosimo što pravimo prelepe i zdrave osmehe našim pacijentima.

O nama

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *