Plaćanje stomatoloških usluga na rate!

07. 10. 2023.
5 minut(a)
koncept plaćanje stomatoloških usluga na rate

Vaše oralno zdravlje i predivan osmeh su nam uvek na prvom mestu, i zato želimo da vam olakšamo pristup najboljim stomatološkim tretmanima. 

Kako bi svim pacijentima bile dostupne naše usluge, u saradnji sa Raiffeisen bankom, ponosno vam predstavljamo mogućnost plaćanja na rate za širok spektar naših stomatoloških tretmana.

Izbegnite finansijski stres i fokusirajte se prvenstveno na vaše zdravlje, a potom i na sjajan izgled koji će vam pružiti samopouzdanje i osećaj zadovoljstva.

Fiksna proteza na rate, popularne Invisalign folije, zubni implanti i mnogi drugi tetmani na odloženo plaćanje imaju za cilj da savršen Hollywood smile bude dostupan baš svima.

U nastavku saznajte kako funkcioniše odloženo plaćanje u našoj stomatološkoj ordinaciji i za koje tretmane je najbolje iskoristiti tu opciju.

slikoviti prikaz plaćanja na rate

Kako funkcioniše plaćanje na rate u MND Dental-u? 

Kada govorimo o plaćanju na rate u MND Dental stomatološkoj ordinaciji, želimo da vam olakšamo put ka savršenom osmehu. 

Naša saradnja sa Raiffeisen bankom omogućava vam fleksibilnost i komfor pri plaćanju stomatoloških tretmana i evo kako ono funkcioniše:

1. Tretmani u iznosu od 5.000 do 15.000 dinara

Možete ih podeliti na 3 mesečne rate. Ova opcija je idealna za manje tretmane, kao što su čišćenje kamenca i poliranje zuba.

2. Tretmani u iznosu od 15.001 do 30.000 dinara

Imate opciju da ih podelite na 6 mesečnih rata. Ovo je odlično ukoliko se odlučite za izbeljivanje zuba na rate, kompozitne fasete ili keramičke fasete (vinire).

3. Tretmani u iznosu većem od 30.001 dinara

Omogućili smo vam plaćanje na čak 12 mesečnih rata

Ova opcija vam pruža priliku da izaberete i kompleksne tretmane kao što su fiksne proteze, zubni implantati, luminire ili Myobrace terapiju za decu.

Fiksna proteza na rate? Da, moguće je!

Fiksna proteza je ortodontski aparat koji se koristi za ispravljanje nepravilnog položaja zuba. 

Fiksne proteze imaju takozvane bravice koje se zatežu i opuštaju po potrebi, a oko njih se nalaze elastične gumice sa različitim nivoima elastičnosti pomoću kojih stomatolog utiče na pomeranje zuba.

Postoje 3 vrste fiksnih proteza, a to su:

 • Metalna fiksna proteza
 • Samoligirajuća fiksna proteza
 • Lingvalna fiksna proteza

Sve proteze imaju istu ulogu, a to je da vaše zube vrate u pravilan položaj.

Pored toga što su funkcionalne i zaista vraćaju zube na mesta na kojima treba da budu, one su takođe i trend među mladima pa se sve više njih odlučuje na ovaj vid ispravljanja zuba jer proteze postaju njihov modni detalj.

Zbog toga smo odlučili da mlađim populacijama kao što su studenti, ali i roditeljima čijoj je deci ona potrebna omogućimo plaćanje fiksne proteze na rate.

Naravno, plaćanje na rate se ne odnosi samo na fiksne proteze. U MND Dental-u, nudimo vam fleksibilne opcije plaćanja za različite tretmane, uključujući i vinire na rate, zubne implantate i Invisalign folije. 

Specijalne Invisalign opcije plaćanja!

Za pacijente koji ne žele vidljive proteze na svojim zubima, a potrebno im je ispravljanje zuba, Invisalign je definitivno opcija broj jedan.

Invisalign je najnapredniji način za ispravljanje zuba, umesto nošenja veoma uočljivih proteza koje imaju ograničenja u jelu i zahtevne su što se tiče oralne higijene.

Ovo su ustvari providne folije za ispravljanje zuba koje su namenjene svim uzrastima i daju efekat fiksne proteze, češće i u kraćem vremenskom roku.

Pravljene su individualno za svakog korisnika, što znači da nema neugodnosti, nema bola u zubima, a uz njih je oralna higijena veoma laka, jer ih možete skloniti bilo kada. 

Postoji nekoliko tipova invisalign folija, a to su:

 • Invisalign Express
 • Invisalign Lite
 • Invisalign Full Comprehensive
 • Invisalign Teen

Takođe je važno naglasiti da ove nevidljive folije za zube mogu izraditi samo licencirani stomatolozi u kliničkim uslovima kako bi pružili pacijentima najbolje rezultate, što se naravno odražava i na njihovu cenu.

prozirne invisalign folije

Prosečna cena Invisalign folija u Srbiji se kreće od 1500€, za express terapiju, do 5000€ za full comprehensive i upravo zato MND dental pruža svojim klijentima plaćanje na rate kao mogućnost.

Cena Invisalign folija varira u zavisnosti od složenosti slučaja i razumemo da je ovaj vid ulepšavanja osmeha velika investicija pa smo zato posebno prilagodili opcije plaćanja na rate za Invisalign.

Kada je u pitanju plaćanje na rate za Invisalign folije, imate fleksibilne opcije plaćanja na 2, 3 ili 5 godina.

Sa ovim opcijama, ne morate da čekate da rešite svoje stomatološke probleme zbog briga o finansijama. Problem će te rešiti diskretno i za sva vremena, jer za razliku od fiksnih proteza, stopa ponovnog iskrivljenja zuba nakon Invisalign tretmana je manja od 1%.

Reč, dve za kraj

Vaš osmeh je vredan svakog truda i ulaganja, i mi smo tu da naše profesionalne stomatološke tretmane učinimo dostupnim svima. 

Nema više razloga za odlaganje tretmana zbog finansijskih briga. Sada možete ostvariti svoj san o savršenom osmehu uz naše povoljne uslove odloženog plaćanja.

Ukoliko želite da saznate više o cenama tretmana i uslovima za plaćanje na rate, pozovite nas i mi ćemo rado odgovoriti.

Srodni članci

Glavni uzrok zašto se grizemo za obraz ili jezik
27. 03. 2024.
mladi par pere zube zajedno stavljajuci fokus na oralnu higijenu
Oralna higijena žena i muškaraca: Zašto žene imaju “lošije zube”?
20. 03. 2024.
model vilične kosti
Nadogradnja kosti vilice: Cena, Iskustva i Postupak
15. 02. 2024.
namrgođena devojka nosi fiksnu protezu na zubima
3 Glavna Uzroka Krivih Zuba i Kako ih Ispraviti na Prirodan Način
05. 02. 2024.
trudnica sedi u stomatoloskoj ordinaciji
Da li je Vađenje Zuba u Trudnoći Rizično?
02. 02. 2024.

MND Dental tim

Znamo koliko teško može biti pronaći dobrog i pouzdanog stomatologa. U našoj ordinaciji se ponosimo što pravimo prelepe i zdrave osmehe našim pacijentima.

O nama

Komentari

 1. CEna inplantante

  1. Poštovani Slađane,

   Cena zubnih implanta zavisi od materijala, proizvođača i dodatnog posla oko ugradnje pa se samim tim kreće od 58.000 dinara do 88.000 dinara.

   Imajte na umu da ukoliko je potrebno dodavanje veštačke kosti, tj. augmentacija kosti sa membranom, to se posebno naplaćuje. Isto važi i za sinus lift ukoliko je neophodan i taj zahvat.

   Srdačan pozdrav, MND Dental

   1. Postovani, da li kod vas postoji mogucnost placanja na rate, konkretno me intetesuju krunice. Hvala

    1. Poštovana Ivana,

     Naša ordinacija ima odličnu saradnju sa banka Intesom i Raiffeisen bankom, pa je u skladu sa tim moguće plaćanje krunica na 12 mesečnih rata. Ukoliko imate karticu banka Intese onda je moguće plaćanje na 12 rata preko te kartice. Ukoliko niste klijent banka Intese, onda preko naše preporuke možete podići keš kredit u Raiffeisen banci i na taj način isplaćivati tretman kroz 12 mesečnih rata.

     Uz to, čekovi kao pokriće su takođe legalno sredstvo plaćanja na rate kao i administrativna zabrana ukoliko ste stalno zaposleni.

     Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na: 0628950855.

     Srdačan pozdrav 🙂

 2. Postovani,interesuje me popravka,vadjenje, i proteza na rate, ovo sto imate u ponudi na rate me je privuklo, molim za odgovor, dogovor… Da napomenem kod zubara nisam bila 3 godine zbog loseg iskustva,Hvala unapred

  1. Poštovana Snežana,

   Pre svega, srećan Vam 8. mart. Sve što ste naveli možemo da uradimo. Čak i danas možete ostvariti popust od 20% na fiksne proteze. Možete nas pozvati ili nam pisati kako bismo se dogovorili oko svega što Vam je potrebno. I ništa ne brinite, imamo stručne stomatologe, anesteziju i puno brige i pažnje prema pacijentima. 🙂

 3. Postovani, zanima me cena fiksne proteze sa metalnim bravicama, verujem da mi trebaju obe, i koji je najpovoljniji način plaćanja za jednog studenta? I naravno, gde se nalazite u Beogradu.
  S poštovanjem, Štrbac Selena

  1. Poštovana Selena,

   Cena komplet takve terapije je oko 1600€ u dinarskoj protivvrednosti. Preciznije možemo znati nakon pregleda.
   Polovina se plaća odmah druga polovina u 8 mesečnih rata. Uz to, ukoliko Vi ili neko Vaš poseduje karticu Inteza ili Raiffeisen banke, onda se čitav iznos terapije može podeliti na 12 mesečnih rata.

   Nalazimo se u ulici Draže Pavlovića 25/2 E u Beogradu, u blizini botaničke bašte Jevremovac. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte pozivom na 062 89 50 855. Vaš MND Dental 🙂

 4. Pozdrav,zanima me da li imate stomatolosku ordinaciju u uzicu?i kako dajete na rate?da li preko administrativne zabrane,ili na cekove,ili ovako samo na rate?i da li je potreban ugovor sa nekom bankom ,da bi mogla na rate?

  1. Poštovana Milena,

   Nažalost nemamo ordinaciju u Užicu, već samo u Beogradu. Što se tiče Vašeg drugog pitanja: Plaćanje na rate je obično ukoliko korisnik ima banka Intesa karticu i tada se plaća na 12 rata. Druga opcija je da Vas uputimo u Raiffeisen banku pošto oni imaju odlične uslove kreditiranja za ovakve vidove plaćanja.
   Naravno, u našoj ordinaciji, čekovi kao pokriće su takođe legalno sredstvo plaćanja na rate kao i administrativna zabrana ukoliko ste stalno zaposleni.

   Nadamo se da smo odgovorili na sva Vaša pitanja. Za bilo kakva dodatna pitanja, tu smo da pomognemo. Vaš MND Dental. 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *