5 stvari koje mogu svakoj ženi osigurati savršen osmeh - Hollywood Smile

1. PRVO I OSNOVNO: HIGIJENA, HIGIJENA, HIGIJENA

Bitno je prati zube svaki dan barem dva-tri puta, a najvažnije je kvalitetno zube oprati pre spavanja. Izaberite soft četkicu koja će biti nežna i prema Vašem desnima.

Svakako koristite zubni konac za održavanje higijene međuzubnih prostora, a po potrebi i interdentalnu četkicu.

2. REDOVNA KONTROLA KOD DOKTORA STOMATOLOGIJE

Prekontrolišite stanje svojih zuba na svakih 6-12 meseci. Redovna kontrola kod doktora stomatologije osiguraće Vaše zube duže zdravim i lepim.

Svakih 6 meseci dobro je doći na profesionalno čišćenje zubnog kamenca, a i sve promene na Vašim zubima biće uočene u početnom stadijumu kada je sve moguće rešiti bezbolnije, jednostavnije a time i jeftinije.

3. BLISTAVO BELI OSMEH

Za blistavo beli osmeh bolje se odlučite za profesionalno čišćenje i izbeljivanje zuba u stomatološkoj ordinaciji. Ono će tada biti sprovedeno sigurno, kvalitetno i bez neželjenih posledica.

4. ZUBI SLUŽE SAMO ZA…

Vaši zubi nisu alat za druge stvari osim za jelo, govor i lep osmeh, ne grizite sa njima tvrde stvari, ne otkidajte i ne otvarajte boce i slično…

5. HOLLYWOODSKI OSMEH

Ako ipak niste zadovoljni izgledom svog osmeha – ne očajavajte.

Danas postoji više načina kojima se Vaš osmeh može učiniti savršenim od onih jednostavnijih, finansijski povoljnijih kao što su izbeljivanje, kompozitne rekonstrukcije (free-hand bonding) do trajnih, kvalitetnih kao što su ljuspice (viniri), krunice… Važno je nešto preduzeti!

Ako je Vaš san lep osmeh, znajte da niste jedini jer prvo što primetimo u komunikaciji s drugim ljudima upravo je osmeh.

Pokrenite se i učinite nešto za sebe, svoje zdravlje i lepotu!

Za konsultacije pozovite Hollywood Smile ordinaciju i zakažite svoj pregled putem telefona +381628950855 ili preko našeg sajta!