Providne folije za ispravljanje zuba cena i karakteristike - Hollywood Smile

Invisalign prozirne ortodontske folije za ispravljanje zuba su broj jedan u svetu i originalni Invisalign je konačno stigao i u našu zemlju!

 

Reč je o providnim folijama za ispravljanje zuba koje su patentirane u Americi i najsavremenijoj metodi u ispravljanju zuba bez narušavanja estetike izgleda.

 

Invisalign folije

 

Invisalign folije, pre svega izrađene od takozvanog SmartTrack® materijala oblikovaće Vaš osmeh udobno i na najkomforniji način.

Folije su uklonjive, što znači da ih možete lako izvaditi, radi održavanja oralne higijene ili uživanja u hrani. Preporučljivo je, ipak, nositi ih 22 sata dnevno, ali to Vam uz sve navedeno neće predstavljati problem, naročito imajući u vidu i to da su ove folije gotovo nevidljive.

Invisalign folije

Invisalign predstavlja najuspešniji sistem za ispravljanje zuba jer primenjuje upravo najsavremeniju tehnologiju.

Nova tehnologija prozirnih ortodonstkih folija, prvih ovakvih u svetu, mnogo je više od samog ispravljanja zuba i postavljanja istih u pravilan zubni niz. Rezultate je zadovoljno potvrdilo već 10 miliona korisnika širom sveta.

Digitalni plan terapije (takozvana tehnologija ClinCheck®) omogućava da svaki pacijent ima uvid u to kako će se tretman odvijati i kako će na kraju njegovi zubi izgledati.

Svaki komplet Invisalign folija prilagođen je Vašim ustima uz pomoć tehnologije 3D i omogućava lagano, ali delotvorno pomeranje Vaših zuba.

Nakon izrade prilagođenih 3D folija dobija se komplet Invisalign folija koje treba menjati kod kuće, otprilike svakih 1-2 nedelje. Stomatolog se posećuje na svakih 6-8 nedelja i zajedno sa njim pratite Vaš napredak.

Invisalign folije će sve vreme obavljati svoj posao, dok se Vi budete bavili drugim životnim stvarima.

Postizanje osmeha kakav zaslužujete nikad nije bilo udobnije i diskretnije!

MND Dental specijalistička ordinacija je sertifikovani Invisalign provajder.

Invisalign sertifikovanog lekara možete proveriti ovde:
https://www.invisalign.eu/en/Find-Invisalign-Doctor.

Zakažite termin!