Posebne pogodnosti - Hollywood Smile

Posebne pogodnosti

Stomatološka ordinacija MND Dental – Načini Plaćanja

Posebne pogodnosti za pacijente ordinacije MND DentalKako je stomatološka ordinacija MND Dental uvek posvećena svojim pacijentima, odlučili smo da ponudimo posebne pogodnosti firmama kako bi redovna stomatološka usluga bila što jednostavnija. Sve firme sa kojima stomatološka ordinacija MND Dental ima ugovor, imaju pogodnosti za svoje zaposlene, koje se ogledaju kroz besplatne preglede za njih i članove njihove uže porodice. Ujedno su omogućeni i besplatni kontrolni pregledi uz mogućnost plaćanja usluga koje nudi stomatološka ordinacija, odloženo na 12 mesečnih rata bez kamate.

U slučaju da je firma onemogućena da organizuje kolektivni ugovor za svoje zaposlene, stomatološka ordinacija MND Dental je omogućila potpisivanje pojedinačnih ugovora sa pacijentima sa svim ponuđenim pogodnostima.

Kako bi olakšali svojim pacijentima, plaćanje za usluge koje nudi stomatološka ordinacija je moguće izvršiti na više načina. U opticaju su plaćanja čekovima građana, kao i platnim karticama (Master i Maestro Card, Visa, Dina Card, American Express).

U saradnji sa Banca Intesa je proistekla još jedna povoljnost, a to je plaćanje za usluge preko potrošačkih namenskih kredita, indeksiranih u evrima ili u dinarima. Period otplate kredita moguć je do 84 rate. Procedura dobijanja kredita je pojednostavljena, a za apliciranje kod banke vam je potrebna samo profaktura koju izdaje stomatološka ordinacija MND Dental, koju zatim predajete u bilo kojoj ekspozituri Banca Intesa.

intesa