Broj mesta je ograničen. Prijave su otvorene još:

01

Dana

01

Sati

01

Minuta

Šta je Myobrace i kako funkcioniše?

Myobrace je aparat za korekciju položaja zuba, posebno namenjen deci. Ovaj aparat koristi princip miofunkcionalne terapije, koja se fokusira na pravilan razvoj lica i vilice, kako bi se sprečilo naknadno ispravljanje zuba.

Miofunkcionalna terapija je zasnovana na prirodnim procesima i pokretima lica, jezika i usana, a glavni cilj joj je da se popravi funkcija disanja, gutanja i govora. Myobrace aparat pomaže da se uklone loše navike kod dece zbog kojih je došlo do pojave krivih zuba i ortodontskih anomalija u vidu:

  • Otvorenog zagrižaja
  • Dubokog zagrižaja
  • Ukrštenog zagrižaja
  • Razmaka između zuba

Za koga je Myobrace kurs?

Naš edukativni kurs je namenjen pretežno ortodontima, dečijim stomatolozima, specijalistima opšte stomatologije ali i logopedima.

Myobrace predavanje moje drage koleginice Dr Nataše je bilo odlično. Veoma poučna i sadržajna prezentacija savremenog pristupa ortodonciji. Ovo sasvim sigurno otvara nove poslovne mogućnosti za moju ordinaciju, dok pacijentima nudi visok komfor. Nastavićemo saradnju sigurno. Sve preporuke.

Dr Milena Ignjatović Delchanidis
Stomatolog ortodont

U svakodnevnom radu sa decom sam primetila da veliki broj njih ima problem sa disanjem na usta, uz prisustvo drugih loših oralnih navika. U želji da im pomognem, krenula sam na Myobrace kurs koleginice Mratinković. Nakon odlično prenesenog znanja i instrukcija sa kursa, već sutradan sam počela sa primenom naučenog i kod pacijenata su vidljivi rezultati korišćenja Myobrace-a.

Dr Milica Mladenović
Opšti stomatolog

Myobrace aparat svakodnevno koristim u praksi. Odlične rezultate dobijam kod pacijenata kod kojih je potreban funkcionalni aparat bez potrebe za većim pomeranjem individualnih zuba. Udobniji je za nošenje i deca ga bolje prihvataju nego alterantivne aparate. Kurs je odličan, jer je jedan od retkih posle kog ste zaista spremni da naučeno primenjujete u praksi.

Dr Vladan Stojanović
Specijalista ortodoncije

Želela bih da se zahvalim Dr Mratinković na odlično organizovanom kursu u Myobrace centru. Na kursu smo dobili uvid u savremen pristup lečenju pacijenata kombinacijom Myobrace aparata i vežbi za korekciju nepravilnih funkcija disanja i gutanja. Prikazan je veliki broj uspešno rešenih slučajeva i protokola u terapiji, što je meni kao kliničaru pomoglo da sigurnije formiram plan terapije za svoje pacijente.

Dr Katarina Janić Basić
Specijalista ortopedije vilica

Benefiti kursa

Myobrace terapija je jedan od retkih ortodontskih tretmana koji se fokusira na poboljšanje disanja, položaja jezika i uspostavljanje pravilnog zagrižaja, a sve to bez upotrebe klasičnih zubnih bravica.

Myobrace kurs Vam nudi mogućnost da saznate sve o ovom tretmanu, ali i da samostalno započnete sa primenom istog u svojoj ordinaciji.

Ovaj kurs Vam može doneti puno prednosti od kojih su najznačajniji duboko upoznavanje sa Myobrace, sertifikat za praktikovanje ove terapije ali i instrukcije kako da u Vašoj ordinaciji primenjujete Myobrace terapiju.

Kompletan Myobrace kurs je dostupan po ceni od 18.000 RSD.

Plaćanje kursa se vrši uplatom na tekući račun:

 160-344699-96

Vaš put ka uspešnoj i profitabilnoj praksi!

Popunite formular ispod i kontaktiraćemo Vas u roku od 24 sata sa detaljnim informacijama o kursu i mogućnostima prijave.

Ne propustite priliku da se usavršite i unapredite svoju praksu uz Myobrace terapiju. Prijavite se danas!