Dentalni turizam Beograd, Srbija - Hollywood Smile

Dentalni turizam

Dentalni turizam u Beogradu, Srbija - Hollywood Smile, Ordinacija Dental MND

Iskoristite Vašu posetu Beogradu i Srbiji za negu zuba

Obzirom da su kvalitetne stomatološke usluge u zemljama zapada preskupe i teško dostupne običnom čoveku, iskoristite priliku da iskombinujete lepo i korisno i u okviru svog odmora, organizujte potreban stomatološki tretman po atraktivnim cenama.

Kvalitetan rad i visoka stručnost

Ordinacija Dental MND - Dentalni turizam

Stomatološka ordinacija MND Dental ni za čime ne zaostaje za vodećim stomatolozima zapada, te svojom stručnošću nudi identične intervencije na vašim zubima po višestruko nižim cenama. Konstantno usavršavanje i praćenje svetskih trendova u lečenju zuba učiniće da tretmani koje budete dobili imaju kvalitet, kao i u bilo kojoj razvijenoj zemlji.

Stomatološka ordinacija organizuje vreme u skladu sa Vašim

Specifičnost vezana za dental turizam je kratko vreme za koje je neophodno završiti ponekad zahtevne procedure. Stomatološka ordinacija MND Dental je u potpunosti opremljena neophodnim materijalom i procedurama rada kako bi, u što kraćem vremenu, završila započete intervencije. Ujedno se vreme pregleda i kontrola sprovodi po ugovorenoj dinamici kako bi vaše, unapred isplanirano vreme, ispoštovali uz obostrano zadovoljstvo.

Materijali i oprema po svetskim standardima

Naša stomatološka ordinacija u svom radu koristi isključivo visokokvalitetne materijale poreklom iz Evropske Unije. Kako materijalna situacija naše zemlje diktira uslove i cenu rada, nije neobična činjenica da su identične
usluge stomatologa u Srbiji do 70 % jeftinije od onih u zemljama EU, Americi ili Kanadi.

Kako bi se unapred pripremili i bili što efikasniji u radu, poželjno je da nas unapred kontaktirate putem e-maila ili telefona i eventualno  dostavite snimke, vaše probleme i potrebe. Naš tim će analizirati potreban rad i predložiti vam plan lečenja sa kompletnim opisom potrebnih intervencija, vremenom potrebnim za rad i projektovanu cenu.

Pomoć u organizovanju putovanja

Ukoliko se ukaže potreba, možemo u okviru svojih usluga da vam pomognemo i sa organizacijom samog dolaska. Beograd polako postaje metropola evropskog duha i privlačniji je, iz godine u godinu, turistima iz celog sveta. Veliki broj hotela i privatnh apartmana, zadovoljiće potrebe i onih najprobirljivijih. U pauzama organizovanih pregleda i tretmana imaćete sasvim dovoljno vremena da uživate u živopisnoj turističkoj ponudi našeg glavnog grada. Naš cilj je da se kući vratite potpuno zadovoljni, a da se svojim kvalitetom i profesionalnim radom nametnemo kao redovna destinacija kada je potrebna specijalna nega vaših zuba.