Nataša - MND Dental

O ordinaciji MND Dental:

Specijalistička ordinacija MND Dental osnovana je 2010. godine kao naslednik opšte stomatološke ordinacije „Dr Đuric“, inače otvorene još 1992, jedne od prvih privatnih te vrste u Beogradu. Posebno smo prepoznatljivi u oblasti Ortopedije vilica.

Preko dve hiljade stalnih pacijenata ukazalo nam je i ukazuje poverenje. U ordinaciji MND Dental pored standardnih usluga lečenja zuba, akcenat je stavljen na estetsku stomatologiju gde se, između ostalog, izdvajaju veneers (ljuspice) bez preparacije.

Takođe, sad vec kao standardnu uslugu, nudimo i implante svetski najpoznatijih proizvođača, kao što su Nobel i Straumann.

Tim čine:

Dr Nataša Mratinković, vlasnik ordinacije i specijalista ortopedije vilica. Licencirani doktor za eClinger, Alexander discipline, Lumineers, Myofunctional treiners i Easy ligual orthodontics.

Dr Sunčica Milekić, doktor stomatologije. Stalni član od 2012.god. Svoje znanje na polju endodoncije i estetske stomatologije stekla na brojnim kongresima i seminarima u zemlji i inostranstvu.

Dr Jelena Ilić, doktor stomatologije. Diplomirala na Stomatološkom falkutetu Univerziteta u Beogradu, nakon čega je pohađala brojne kurseve iz oblasti estetske stomatologije i protetike. U sklopu kliničke prakse aktivno učestvuje u svim fazama ortodontske terapije.

Snežana Šaponjić, stomatološka sestra. Stalni član od 2010.god.

Ordinacija MND Dental je sertifikovana za:

  • eClinger sistem
  • Alexander discipline by R.G.Wick Alexander
  • Easy Lingual Ortodontics by Vittorio Cacciafesta
  • Lumineers, Temporomandibular disorders by prof.Jeffrey P. Okeson
  • Edgwise appliance by prof.S.W.Rosenstein
  • CCO Sistem by GAC Dentsply